Світова прем'єра. Новий Toyota Land Cruiser Prado

Новини TOYOTA
Дата публікації: 2 серпня 2023 р.
363376345_591477886517898_7436517056171856180_n

Сьогодні Toyota презентує абсолютно новий Land Cruiser Prado.

Модель втілює традиційні риси, завдяки яким уже понад 70 років Land Cruiser асоціюється з силою і надійністю.

Легендарна ДНК Land Cruiser поєднується з новітніми технологіями для забезпечення найвищого рівня продуктивності автомобіля як на бездоріжжі, так і в умовах повсякденного водіння у місті.

Світова репутація Land Cruiser посилюється, а автомобіль сприймається як надійний і безпечний транспортний засіб для подорожей до будь-яких місць призначення навіть за найважчих умов на дорозі.

Toyota відкриє попередні продажі нового Land Cruiser Prado для європейських споживачів у четвертому кварталі 2023 року. . Старт постачань автомобілів на ринки очікується у першій половині 2024 року

Повернення до витоків: світова прем’єра абсолютно нового Toyota Land Cruiser Prado

Абсолютно новий Toyota Land Cruiser базується на традиційних сильних сторонах моделі — якості, довговічності та надійності для кермування у найскладніших умовах на дорозі Нова модель поєднує легендарну ДНК автомобіля Land Cruiser із новітніми технологіями для забезпечення виняткового досвіду водіння на магістралях і бездоріжжі Нова рамна платформа GA-F — основа для значного поліпшення міцності кузова і рами, що покращує відгук на дорозі, водіння і керованість автомобіля

Перший Land Cruiser з електропідсилювачем керма та новою системою стабілізації поперечної стійкості Доступні три силові агрегати для оптимального балансу паливної ефективності і продуктивності

Поліпшена продуктивність завдяки новій платформі GA-F Новий Land Cruiser Prado зберіг класичну міцну рамну конструкцію кузова. Слідом за Land Cruiser 300 він успадкував платформу Toyota GA-F, що відіграє ключову роль у значному поліпшенні позашляхових можливостей автомобіля. Водночас нова модель має чудову маневреність і комфортніша для водіння на звичайних дорогах. Це відповідає прагненню Toyota зробити автомобіль більш практичним для повсякденної їзди. Нова рама на 50% жорсткіша, а в поєднанні кузов і рама жорсткіші на 30%. Це значно впливає на поліпшення відгуку на дорозі, керованість і комфорт їзди.

Ключові характеристики підвіски також удосконалені, що допомогло покращити артикуляцію коліс[H1] . Це є надважливим фактором зручної їзди бездоріжжям. Новий електропідсилювач керма Це перша модель Land Cruiser, де застосовується електропідсилювач керма. Це дозволяє зменшити віддачу, що виникає при водінні на нерівних поверхнях доріг, а також забезпечує плавніше кермування і чудову маневровість на будь-яких швидкостях. Також завдяки електропідсилювачу керма новий Land Cruiser підтримує функцію визначення смуги руху (Lane Tracing Assist), яка є частиною системи активної безпеки і допомоги водію Toyota Safety Sense.

Уперше у Toyota — нова система стабілізації поперечної стійкості Новий Land Cruiser Prado має поліпшені можливості руху бездоріжжям завдяки новій системі стабілізації поперечної стійкості. Технологія SDM (стабілізатор із механізмом відключення) застосовується у Toyota вперше. Вона допомагає водію змінювати статус стабілізатора поперечної стійкості завдяки перемикачам на панелі приладів. Ці гнучкі можливості дозволяють забезпечити кращу керованість на нерівних поверхнях дороги та поліпшений комфорт та зручність кермування на автомагістралях.

Оновлення функцій Multi-Terrain Monitor і Multi-Terrain Select забезпечують посилену підтримку при водінні бездоріжжям. Камера і дисплей Multi-Terrain Monitor забезпечують кращу оглядовість навколо і під автомобілем, а система Multi-Terrain Select автоматично адаптує характеристики транспортного засобу відповідно до різних умов водіння бездоріжжям.

Дізнатися більше тут

Залишилися питання?
Як із Вами зруніше зв'язатися?
!
До порівняння можна додати лише 3 автомобіля