Стартує 11 конкурс малюнка "Автомобіль твоєї мрії - 2023"

Новини TOYOTA
Дата публікації: 19 грудня 2022 р.
toyota_web_2022_07

Ми знаємо, що діти завжди дуже тонко відчувають зміни та настрої, а також який глибинний світ фантазій мають у своїй уяві. Тож пропонуємо усім зацікавленим подивитися як саме у дитячих мріях виглядає майбутнє, яке ми створюємо разом. Відтворіть власні мрії про майбутнє у роботах цьогорічного конкурсу.

Для участі в національному конкурсі дитячого малюнка «Автомобіль твоєї мрії – 2023» потрібно подати роботу до дилерського центру

з 19 грудня 2022 року до 20 лютого 2023 року включно згідно з офіційними правилами.

Читайте деталі на сайті.

Умови участі

01 – Дитина створює малюнок. Він має відповідати вимогам конкурсних робіт.

02 – Учасник разом із батьками приносить до дилерського центру малюнок. та заповнену заявку. Її також можна заповнити у дилерському центрі, надіслати разом із малюнком поштою або кур’єрською службою в найближчий дилерський центр.

03 – Журі обирає переможця. Імена призерів оголосять до 31 березня 2023 року на офіційному сайті конкурсу dreamcar.toyota.ua

ПРО ПРОЄКТ

Конкурс дитячого малюнка «Автомобiль твоєї мрії» від Тoyota Ми в Toyota віримо, що діти – це майбутнє, саме тому щороку проводимо конкурс дитячого малюнка.

До участі запрошуємо юних художників до 15 років включно. Дитині необхідно намалювати або створити за допомогою комп’ютерної графіки роботу, відповідно до вимог конкурсу, й разом із батьками принести малюнок до найближчого дилерського центру, заповнити та подати заявку в період з 19 грудня 2022 р. по 20 лютого 2023 р. Заявку можна завантажити заздалегідь на цій сторінці нижче або заповнити в одному з дилерських центрів.

Приймаються лише ЗАПОВНЕНІ НА КОМП’ЮТЕРІ заявки, з підписом батьків або опікунів (згідно з умовами офіційних правил).

Заявки, заповнені від руки, не приймаються.

Якщо подається малюнок від руки, потрібно:

• принести малюнок у дилерський центр, заповнити заявку заздалегідь або на місці разом із представником Toyota; або

• завантажити заявку на сайті, заповнити та надіслати разом із роботою у найближчий дилерський центр Toyota на адресу, що вказана на сайті конкурсу. Якщо подається робота, створена за допомогою комп’ютерної графіки, потрібно:

• принести digital-малюнок на USB-флеш-носії у дилерський центр, заповнити заявку заздалегідь або на місці разом з представником Toyota; або

• надіслати роботу на електронну адресу дилерського центру, яка зазначена в правилах конкурсу, а заявку відправити поштою або Новою поштою на адресу дилерського центру, що вказана на сайті конкурсу. Коли усі роботи зберуть, наше поважне журі обере трьох переможців у трьох вікових категоріях.

Серед призів — планшети iPad mini 6, Apple Pencil, набори маркерів з спеціальним папером для них. Конкурс проходить в офіційних дилерських центрах Toyota в Україні. Докладніше ознайомитися з правилами Національного конкурсу можна в окремому розділі «Умови» на нашому сайті.

Переможців Одинадцятого національного конкурсу дитячого малюнка «Автомобіль твоєї мрії – 2023» буде обрано 01.03.2023.

Творче змагання триватиме з 19 грудня 2022 року по 20 лютого 2023-го в офіційних дилерських центрах Toyota в Україні.

Імена призерів будуть оголошені на офіційних сторінках Toyota Ukraine, а також на сайті dreamcar.toyota.ua.

Лауреати у кожній із категорій отримають цінні подарунки:

1-ше місце – iPad mini 6 та Apple Pencil

2-ге місце – iPad mini 6

3-тє місце – Набір маркерів Copic Marker + набір паперу для маркерів

Призери глядацьких симпатій: Призери в онлайн-голосуванні з глядацьких симпатій отримають сертифікат в онлайн-магазині товарів для творчості.

!
До порівняння можна додати лише 3 автомобіля